Här kommer att finnas länkar till artiklar eller annat som jag anser vara relaterat till mina sidor 
  

...till sidan Jättejobbigt


...till sidan Tenta med mera och Tips där det står om att man inte kan vara still när man är i närheten av mig och att jag måste ha folk omkring mig jämt samt gangstalking (nytt 2005).

Kommentar:

För min del så känns det bra att det skrivs om att vardagliga företeelser i arbetsmiljön kan stressa. I mitt fall har det också varit så att mobbningen bl a varit utformad på detta viset. Man har förhöjt den normala ljud- och rörelsenivån runt mig och när jag reagerat på detta har man sagt att jag är extra känslig. Man har just vid mitt rum eller där jag befunnit mig smällt extra, skrapat med fötterna extra, hostat extra, råkat sparka i väggen extra, tappat saker extra, grimaserat extra osv. Under många år. Man har dessutom spridit detta beteende utanför företaget och skvallrat om min förmenta känslighet så att hela min tillvaro blivit förpestad. Folk tycks tycka att det är roligt att retas med mig på detta sätt. Jag tycker inte att det är roligt.

Nytt mars 2005
Det jag är utsatt för stämmer in en del på något som beskrivs som "Street theater", "Group stalking", "Organized stalking" och "Gangstalking" på ett par webbplatser i Nordamerika.
Små löjliga sattyg som utformas för att verka naturliga och / eller så att de precis faller innanför lagens råmärken. Nedan finns några länkar till texter på engelska om detta.
Gangstalking, Group stalking.
I mitt fall var det också så att man använde dessa psykologiska tekniker inne på min dåvarande arbetplats, på företaget, av arbetskamrater och chefer. En, för mig, mycket trist historia som aldrig tycks sluta. Detta "spel" har även följt med mig på semester utomlands.

Web
Analytics Made Easy - StatCounter