År 2 eller år 3.

Vid ett par, tre tillfällen under år 2 eller år 3 så ryckte någon upp min stängda dörr till mitt arbetsrum när jag satt och arbetade. Någon ryckte upp dörren och slog sedan igen den. Det var otrevligt.

Första gången hoppade jag till och gick efter en kort stund ut i korridoren för att se om det var någon där. Jag såg konsult Gösta och trodde det var han som ryckt upp dörren, men sa inget till honom. Vid ett annat tillfälle, det sista, reste jag mig kvickt ur stolen, rusade fram till den nyss igenstängda dörren och såg mig om i korridoren. Jag såg ingen där men eftersom det gått så kort tid sen dörruppryckningen så kunde personen inte vara långt borta. Snett mitt emot mitt rum, tvärs över den 1,5 meter breda korridoren fanns ett förråd med kontorsmaterial. Dörren till förrådet öppnades inåt, precis som min dörr gjorde. Jag gick in i förrådet och tittade bakom dörren. Där stod konsult Asta. Jag frågade vad hon höll på mig och om hon gjort så förut. Vad hon höll på med fick jag inte veta men hon sa att hon inte hade gjort så förut.

Jag tog upp dessa dörruppryckningar med chefen Bror som svarade mig med en fråga, "Hon kanske bryr sig"? Jag förstod och förstår fortfarande inte hur det kan vara att bry sig om.

Web
Analytics Made Easy - StatCounter